Gik min booking gennem? - Videnbase / Min booking - Sky-Tours Support Ticket system

Gik min booking gennem?

Authors list

Hvis du havde et teknisk problem, mens du bekræftede din booking, frøs din skærm eller din bekræftelsesside loadede ikke. Foretag venligst ikke en ny booking og følg trinene nedenfor: Først af alt anbefaler vi dig at kontrollere din e-mail indbakke og junkmapper for at se, om du har modtaget nogen beskeder fra os. Husk på, at bekræftelsese-mailen kan være sendt straks, men kunne også tage nogle timer om at nå din indbakke, afhængigt af typen af service, du har booket.  Det anbefales også, at man kontrollerer, om ens kreditkort er blevet opkrævetaf os eller flyselskabet.

Hvis du har allerede fulgt ovenstående trin og behøver flere informationer, så klik venligst nedenfor:  https://support.sky-tours.com/da/new-ticket

Hjælpsom Unyttig information