Billetten blev ikke udstedt, men jeg blev opkrævet af jer alligevel - Videnbase / Betaling - Sky-Tours Support Ticket system

Billetten blev ikke udstedt, men jeg blev opkrævet af jer alligevel

Authors list

Hvis bookingen ikke kunne bekræftes af en eller anden grund, og der ikke blev udstedt billet, bliver du ikke opkrævet for noget.Det, der står og venter på din konto, vil ikke blive tilen opkrævning og vil blive frigjort inden for de næste få dage afhængig af bankerne.

Hvis du ser, at beløbet ikke er frigivet de næste 7 dage, så kontakt os venligst her: https://support.sky-tours.com/da/new-ticket

Hjælpsom Unyttig information